Wethouder Andries Poppe stopt na verkiezingen

NOORDOOSTPOLDER
Wethouder Andries Poppe van Noordoostpolder stopt na de komende gemeenteraadsverkiezingen. Poppe is dan namens de ChristenUnie/SGP acht jaar wethouder geweest. Hij zat daarvoor ook al vier jaar in de gemeenteraad.

Als wethouder heeft de 64-jarige Poppe onder meer verkeer en vervoer, reiniging, groen, recreatie en wijken zijn portefeuille. Hij zegt vanwege zijn leeftijd te stoppen en 'andere mooie dingen in het leven' te gaan doen.

Bij de raadsverkiezingen in maart volgend jaar wordt raadslid Anjo Simonse de nieuwe lijsttrekker voor de ChristenUnie/SGP. Simonse zit sinds 2010 namens die partij in de gemeenteraad van Noordoostpolder.

reacties (5)

 • Johan

   

  Jammer Dat je stopt Andries. Je was een prettig mens en betrokken bestuurder. Ik wens je alle goeds!

  reageer
 • Kevin

   

  Het mooiste nieuws van 2017 Eindelijk gaat deze wethouder weg. Zegen voor de Gemeente

  reageer
 • Pietje

   

  Eindelijk goed nieuws van de gemeente. Hoop dat er nu iemand komt met normale ideeën en die ook eens luister naar de bewoners.

  reageer
 • Kritiesj

   

  Eindelijk goed nieuws Vraag me overigens af wat die andere leuke dingen zijn. Misschien afval scheiden, komt hij er ook achter dat sommige bakken vaker moeten worden geleegd.

  reageer
 • Jan

   

  Misschien gaat hij gewoon genieten van kinderen en kleinkinderen, aandacht voor familie en vrienden, dat soort dingen? Zoals andere mensen die stoppen met werken ook doen? Of mag dat misschien niet?

 • Logisch

   

  Dat een wethouder na twee termijn stopt is meer dan logisch. dan heeft hij/zij voor de rest van zijn/haar leven (naast zijn pensioen) namelijk een zeer riante uitkering van de staat, Dus na de tweede termijn stoppen ze allemaal!

  reageer
 • Kees

   

  Onzin. Die vergoeding is tegenwoordig net zo lang als een WW uitkering en daarnaast krijg je hem niet meer als je met pensioen bent. Dit soort onzin verspreiden is heel schadelijk. Bah.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert