Veel animo bij Tiny Housingmanifestatie

ALMERE
Veel belangstelling bij de Tiny Housingmanifestatie in Almere Poort. Veel mensen willen met eigen ogen de kleine huisjes in het Homeruskwartier zien.  

De manifestatie is na het middaguur geopend door wethouder Tjeerd Herrema en Marjolein Jonker van de Stichting Tiny House Nederland.

Mensen kunnen tot 7 oktober een rondleiding krijgen over het EXPO-terrein, kennismaken met de bewoners van de huisjes of een documentaire over Tiny Houses bekijken.

reacties (4)

 • Alexandros des Burgus

   

  Zien er mooi uit die huisjes. En zo klein lijken ze me ook niet. Maar goed, met een man of twee of meer lijkt dit me toch een beetje klein worden. Lijkt me plek zat voor voor dit soort microhuisjes. Gelukkig lijken ze ook niet zo te zijn gemaakt van dat Amerikaanse wegwaaihout.

  reageer
 • pieter de oude

   

  Daarom moeten coöperaties er ook ver vandaan blijven, die gaan er toch meerdere personen in huisvesten.

 • sander

   

  Gemeentes ; wat is er nu zo moeilijk aan om in elke stads nieuwbouwwijk een plek te maken voor b.v 10 Tiny huisjes , er is behoefte aan . Ook in Emmeloord .

  reageer
 • pieter de oude

   

  de lieden die hier over moeten beslissen denken nog steeds vanuit de doorzonwoning, huisje,boompje, beestje gedachten en vanuit de meeste gemeentehuizen is ook niet veel progressiefs te verwachten. Woningcoöperaties moeten wel ver weg blijven van dit soort projecten,die maken met hun toewijzingsbeleid er gelijk een zooitje van.

  reageer
 • Jeane Jacqueline

   

  Dag allemaal. Waarom komen er niet "heel veel" van die Tiny huisjes in Almere. Gewoon voor de verhuur. Lage huur wel-te-verstaan... Er is ruimte zat in Almere. En.... kunnen de mensen die al heel lang om een "starter woning" vragen zoiets krijgen. Niet TE dicht op elkaar, net zoiets als op een camping, met beplanting of struiken. Zou niet weten waarom dit niet kan. Kost veel minder en moet kunnen... Misschien een idee Gemeente?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert