Dertig tips over cold case Cassandra

ALMERE
Het cold caseteam van de politie dat de verdwijning en dood van Cassandra van Schaijk onderzoekt, heeft dertig nieuwe tips om mee aan de slag te gaan. De tips zijn binnengekomen naar aanleiding van de eerste aflevering van het SBS-programma 'Cold case: dader gezocht', dat zondagavond volledig in het teken stond van de Almeerse Cassandra.

De tiener verdween in 2007 na het bezoeken van een hardcorefeest in discotheek Eindelijk. Haar lichaam werd drie weken later gevonden in de Noorderplassen.

Tien jaar later is nog steeds niet duidelijk wat er met Cassandra is gebeurd na het avondje stappen. Ze is voor het laatst gezien toen ze met twee mannen het busstation verliet. Deze mannen zijn tot nu toe onbekend gebleven. 

reacties (3)

 • Jan

   

  Dat je als lafaard nog vrij wilt rondlopen. Geef je aan!!,

  reageer
 • Inspecteur

   

  Mensen die al 10 jaar met kennis lopen hierover moet het ook opluchten als ze hun verhaal vertellen. Hoop dat getuigen en andere mensen die informatie hebben dit met de politie delen. Desnoods anoniem.

  reageer
 • Dronten

   

  Ik hoop van ganser harte dat er meer duidelijkheid komt voor de nabestaanden. Al 10 jaar in onzekerheid. Verschrikkelijk......

  reageer
 • roosje

   

  helemaal mee eens moet er niet aan denken dat dit je moet overkomen !Hoop oprecht dat de gouden tip erbij zit

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert