'Vrienden' gaan Polderpark beheren

ALMERE
De Stichting Vrienden van het Polderpark gaat voortaan de gemeente helpen met het onderhoud en beheer van het Almeerse park. Beide partijen hebben hiervoor een intentieovereenkomst getekend.

Het Polderpark ligt in Almere Buiten, tussen de Landgoederenbuurt en de Bouwmeesterbuurt. In het park zijn tennisbanen, volkstuinen en een kinderboerderij. 

reacties (3)

 • Proficiat

   

  Goed te volgen logisch en met cijfers en feiten onderbouwd verhaal! Altijd is weer die Gemeente erbij betrokken blijkt ook nu weer.

  reageer
 • peter van den bemt

   

  Geen vrienden' kan ik niet beoordelen. Dat uitzicht, dat hebben zij niet alleen. Als ze dat veilig kunnen stellen, dan heeft iedereen, die van dat uitzicht geniet, daar baat bij. Als het resultaat wordt zoals in de Hoekwierde in Almere Haven, dan zul je het van de gemeente nooit zo goed krijgen.

  reageer
 • Jos

   

  Dit zijn geen 'vrienden' maar buurtbewoners met een (eigen)belang die op een slimme manier voordringen om hun uitzicht veilig te stellen. De gebruikers hebben van het park hebben er alleen maar last van en de gemeente kan zich achter hun verschuilen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert