Bestuurder ernstig gewond bij ongeval op A6

EMMELOORD
Een bestuurder van een auto is vrijdagmorgen ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de A6 bij Emmeloord. Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 7:30 uur op de plek waar de A6 zich splitst naar de rijrichting Lelystad en de N50. Door nog onbekende oorzaak kwam de automobilist daar in aanrijding met een vrachtauto. De auto raakte van de weg en kwam in de struiken tot stilstand.

De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte zwaar beschadigd en moest met een bergingstruck worden afgevoerd. In verband met het ongeval en de opruimwerkzaamheden was een rijstrook geruime tijd dicht. Hierdoor ontstond wat vertraging voor het verkeer.
 

reacties (3)

 • Jongetjonge

   

  Ik sluit me volledig aan bij de constatering van het racen en sjezen om de bocht in te komen of snel juist vooraan rechtdoor te kunnen. Ik rijd altijd 100 of iets langzamer op cruise control, zelfs netjes 70 in de bocht op de terugweg, maar dat wordt me met bumperkleven, opdouwen, vingers en toeteren verweten. Het is gewoon levensgevaarlijk om je aan de regels te houden. Iets anders, wederom.., moet die auto zo in beeld..? Je zal de partner of zoon zijn en ff het nieuws checken.. en stel je partner of vader of zoon of moeder heeft zo n soort gelijke auto...

  reageer
 • Dick

   

  Het slaat helemaal nergens op wat jullie hier roepen. Hier is iets heel anders aan de hand. De auto is met de vrachtwagen in aanrijding gekomen. Gezien de schade denk ik dat de renault achterop de vrachtwagen is gereden en daarna de berm in gedoken. Dat heeft niets met scheuren en jakkeren te maken maar alles met kijken of beter, niet kijken. En of je dan 100, 120, of van mijn part 170 rijdt, dan kleun je ergens op. Andersom, als je gewoon goed uitkijkt hoef je zelfs met 170 op de klok daar geen ongeval te veroorzaken. En deze bocht kun je echt heel hard door.

 • Het lijkt daar smorgens wel een racebaan. Hoe snel kan ik die bocht door komen lijkt bij sommige bestuurders het motto. Controle, helaas het is te vroeg, we slapen nog.

  reageer
 • drivevolvo

   

  Heb de auto/seat in het bos zien staan, zegt genoeg over de snelheid. Er wordt daar vooral smorgens keihard gereden om op tijd te kunnen invoegen in de file's voorbij Lelystad. Het kan allemaal er wordt op dat tijdstip never snelheidscontroles gehouden.

  reageer
 • De Vries

   

  Helemaal mee eens. Als je daar netjes 100 rijdt zitten ze bovenop je bumper of halen je met een bloedgang in.

 • Jos '56

   

  Is geen Seat maar een Renault.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert