De Jonge verdrietig door anonieme kritiek

DRONTEN • Ma 6 november 2017 | 14:55 • Maandag 6 november 2017 | 14:55
Burgemeester Aat de Jonge wordt er verdrietig van dat criticasters van hem anoniem zijn en blijven. Dat laat de burgemeester weten in een open brief op Facebook.

De Jonge schrijft dat hij in gesprek wil met personen die teleurgesteld in hem zijn of in de gemeente. "Daarom heb ik de, mij bekende, teleurgestelde politici uitgenodigd voor een gesprek. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen deze spannende periode goed doorkomen, mogelijk er sterker van worden". De Jonge schrijft dat hij wil leren van fouten die hij maakt. 

Er is al geruime tijd ruis rond burgemeester Aat de Jonge. Door zijn toedoen zou de bestuurscultuur in Dronten totaal verziekt worden. Een groot aantal bronnen die anoniem willen blijven hebben dat aan Omroep Flevoland verteld. 

De Jonge schrijft in de open brief: "Er werken zoveel enthousiaste en gemotiveerde mensen, korter of langer, in het gemeentehuis. Daar sta ik voor. Daar ben ik trots op. Dronten is zo’n mooie gemeente. Daar willen we toch samen zuinig op zijn?"


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel