Soetekouw lijsttrekker PvdA

ALMERE
Fractievoorzitter Jerzy Soetekouw van de PvdA in Almere is tijdens de ledenvergadering unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Hij zal de komende maanden actief campagne voeren voor de sociaal-democraten. 

Ten opzichte van de voorlopige kandidatenlijst is er weinig veranderd, alleen Aya Selman is op plek 14 toegevoegd als kandidaat.

Ook zijn oud-fractievoorzitter John van der Pauw, huidig wethouder Tjeerd Herrema en oud-raadslid Ersan Taskin er als lijstduwers bijgekomen. 

Bekijk hier de volledige lijst.
 

reacties (5)

 • Wethouder Hekking

   

  De PvdA betitelen als sociaal democraten is een belediging voor het socialisme. Deze partij heeft zich afgekeerd van het socialisme sinds de komst van Wim Kok. Één ding hebben ze nog wel gemeen met het socialisme. Namelijk het gezamenlijk dragen van de kosten. Dankzij deze partij mogen de Almeerders het verlies van de Flopriade met z’n allen dragen.

  reageer
 • Ed Molenaar

   

  Ben bang dat we ze net als LA en de kleine partijen, niet meer terugzien.

  reageer
 • Koos

   

  Als het unaniem is is het meestal niet in order hoor. Voor de rest een keurige echte pvda lijst met minimaal 50% mensen op de lijst met niet westerse achtergrond en dito aantal vrouwen. Nou, mijn stem krijgen ze nooit meer.

  reageer
 • Mo

   

  Ik zal niet nog een keer de fout maken om op de PVDA te gaan stemmen.Het spijt me, maar deze partij, met Herrema voorop is niet goed voor Almere, denk aan de Floriade.

  reageer
 • Blanco

   

  De ondergang (opheffing) van de PvdA is bij deze definitief in gang gezet!!! De meeste van hun volgers hebben geen stemrecht..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert