Leeuwen en zwaarden te koop uit inboedel Atlantis

ALMERE
Wie altijd al eigenaar had willen zijn van een goudkleurig beeld van een Chinese leeuw, een samoerai-zwaard of een schilderij van een Aziatische vrouw kan tot dinsdagmiddag bieden op spullen uit de inboedel van wokrestaurant Atlantis in Almere.

Het restaurant tussen de A6 en het Weerwater moet verhuizen vanwege de verbreding van de snelweg en de komst van de Floriade. Atlantis verhuist naar Almere Poort. Daar wordt een nieuw restaurant gebouwd dat bijna twee keer zo groot is als het huidige wokrestaurant. 

Naast decoraties wordt er ook apparatuur uit het restaurant verkocht zoals vaatwasmachines, pinautomaten en een tapinstallatie. 

reacties (2)

 • Thomas

   

  De gekkigheid van internetveilingen... Voor sommige items zoals de goedkope replica's van een katana en tanto is al meer dan de nieuwwaarde van zulke machinaal gevormde replica's geboden. Wie zichzelf op die manier bekocht heeft: Veel succes.

  reageer
 • Klaas Jan de Gruntelaar

   

  Waarom wordt reclame gemaakt voor deze veiling? Vreemde zaak. Raar ook.

  reageer
 • freek

   

  Restaurant heeft geld nodig.... is voor te weinig uitgekocht. Alhoewel het uitkoop bedrag zo hoog is dat heel Almere er 1x gratis zou moeten kunnen eten. Deal was nieuwbouw (groter in Poort) op kosten van de 'gemeente' + 2 miljoen begreep ik.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert