Aanhoudingen voor woninginbraken Manegebuurt

DRONTEN
De politie heeft deze week drie mannen aangehouden die worden verdacht van het plegen van meerdere inbraken in de Manegebuurt in Dronten. Een van de mannen komt uit Almere. De andere twee wonen in Alkmaar. De inbraken vonden tussen maart en oktober van dit jaar.

Voorbereidingen in Bant
Volgens de politie zijn de verdachten in beeld gekomen toen zij in Bant voorbereidingen aan het treffen waren voor inbraken. Uit onderzoek bleek dat er mogelijk een verband was tussen de verdachten en de inbraken in Dronten.

Afgelopen week is huiszoeking gedaan en werden de drie verdachten aangehouden. Zij zijn inmiddels voorgeleid bij de rechtbank.

Spullen gevonden
Bij de huiszoekingen zijn spullen gevonden. De politie onderzoekt of deze van de inbraken afkomstig zijn en of deze teruggebracht kunnen worden naar de rechtmatige eigenaren.

reacties (1)

 • Flevoburger

   

  Netjes! Heel goed werk. Nu nog een goede inzet van het OM en een rechter die de normen en waarden van onze maatschappij goed weet in te schatten. Dat laatste, heeft ons de tijd geleerd, is onze grootste zorg......

  reageer
 • pieter de oude

   

  De naïviteit voor wat betreft veiligheid (inbraken) speelt ook mee in Dronten, je leeft daar niet op een eiland in deze boze wereld, de politie en bouwmarkten kunnen U goed adviseren.

 • Dronten

   

  Helemaal mee eens! De normen en waarden zijn tegenwoordig erg ver te zoeken.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert