Van Garderen lijsttrekker VVD

ALMERE
Hilde van Garderen is de lijsttrekker voor de VVD in Almere bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakt de partij bekend. Van Garderen is de huidige fractievoorzitter. 

Op plek twee staat Ulysse Ellian. Hij is momenteel fractieassistent. Colette Holter is de hoogste nieuwkomer en staat op nummer drie. Mark Pol is lijstduwer namens de Almeerse VVD. Pol is huidig wethouder Financiën en Economische Zaken en staat op nummer 23.

De VVD heeft momenteel vier zetels in de raad. 

reacties (4)

 • Guderian

   

  Nooit meer VVD.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Als ik kijk hoe Dhr Rutte / De VVD ons ( inclusief haar eigen kiezers) na de vorige kabinetsverkiezingen heeft bedrogen en belogen. Zonder het er in het verkiezingsprogramma er ook maar met 1 woord over te hebben werd bijvoorbeeld de dividend belasting afgeschaft, de btw op primaire zaken als voedsel met 3% verhoogd. Hetzelfde gedrag zagen we bij de vorige verkiezingen ook al. Deze partij hoort niet thuis in de Nederlandse maatschappij. Laten we klein beginnen, op gemeente niveau. Wegwezen met deze club.

  reageer
 • almere

   

  de vvd breng uw en onze samenleving ernstige schade toe , dat is al gebleken de afgelopen jaren .

  reageer
 • rik

   

  benieuwd welke 2 samenlevingen hier op wordt gedoeld ik ken er maar 1

 • Jan

   

  Weinig vernieuwd is de VVD al jaren. Van enig liberaal geluid is al jaren niks terecht gekomen door dit college. Mijn stem krijgen ze niet meer.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert