Blogs al meer dan 3,2 miljoen keer bekeken in China

ALMERE • Di 5 december 2017 | 10:40 • Dinsdag 5 december 2017 | 10:40
"Bloggen is gewoon heel populair in China", zo verklaart Hong Reijnders-Dong de 3,2 miljoen bezoekers haar de site. De Almeerse schrijft over allerhande zaken die ze meemaakt in Nederland. Sinds kort is ze vrijwilliger bij de Floriade. Ook daar gaat ze over schrijven.

"Ik vertel ze in China en Japan vol trots dat de wereldtentoonstelling in 2022 in Almere is. Daarnaast ga ik als vrijwilliger ook folders vertalen en helpen tolken als er gasten komen uit China of Japan", zo vertelt Hong, die jarenlang in Japan heeft gewoond en daarom ook Japans heeft leren spreken en schrijven.

In de aanloop naar de Floriade in 2022 zijn er ruim 150 vrijwilligers die mee helpen bij de organisatie van de wereldtentoonstelling. Deze week staan wij stil bij die vrijwilligers die met hart en ziel zich belangeloos inzetten voor de Floriade in Almere. Wil je meer afleveringen zien over deze vrijwilligers? Klik dan hier

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel