Hotel en café/restaurant ‘t Voorhuys gaat uitbreiden

EMMELOORD • Do 7 december 2017 | 18:06 • Donderdag 7 december 2017 | 18:06
Hotel en café/restaurant 't Voorhuys in Emmeloord gaat uitbreiden. Er komen 12 hotelkamers bij, extra parkeermogelijkheden en een tuinkamer. Om de uitbreiding te realiseren is een stuk grond gekocht van de gemeente. De handtekeningen daarvoor zijn donderdag gezet.

Groter
De eigenaren van 't Voorhuys, Twan Hakvoort en Reneé Hellendoorn, laten weten enthousiast te zijn over de stap. “Wij zijn super blij en trots dat we nu de kans hebben om ons bedrijf uit te breiden. We mogen iedere week veel gasten verwelkomen in ons hotel en helaas moeten we nu ook vaak vaste gasten teleurstellen. Straks komen er 12 prachtige nieuwe kamers bij waarmee wij iedereen weer van dienst kunnen zijn. Ook de tuinkamer met terras wordt een mooie toevoeging aan het bedrijf die aansluit op het nieuw in te richten Julianapark." 

Begin 2019 klaar
De nieuwe horeca- en hotelruimte wordt aan de linkerzijde van ’t Voorhuys gebouwd. Naar verwachting start de bouw in juni. Er wordt gerekend op een bouwtijd van zo'n zes maanden, wat betekent dat het nieuwe gedeelte begin janauri 2019 open kan. 

'Mooie aanvulling'
Wethouder Henk Suelmann laat namens de gemeente weten blij te zijn met de uitbreiding. " 't Voorhuys is een begrip in de Noordoostpolder en in de regio. Ik feliciteer Twan en Reneé. Hiermee verstevigen zij de positie van hun onderneming. Bovendien is het een belangrijke, eerste stap op weg naar een levendiger en economisch sterk centrumgebied."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel