Politie vreest voor misdrijf in zaak vermiste Almeerder

ALMERE • Ma 8 januari 2018 | 15:57 • Maandag 8 januari 2018 | 15:57
De politie is bang dat de vermiste Michael Klijn uit Almere het slachtoffer is geworden van een misdrijf en maakt zich ernstige zorgen over hem. In Opsporing Verzocht werd dinsdagavond direct aan het begin van het tv-programma aandacht besteed aan de vermissingszaak.

De 34-jarige zelfstandig timmerman is op maandag 18 december voor het laatst gezien op de Hefbrugweg in Almere. Hij heeft die dag ook nog een bericht gestuurd aan zijn broer. Een paar dagen later deden familieleden aangifte van vermissing. De politie ging er aanvankelijk nog vanuit dat Michael zelf niet gevonden wilden worden. Maar volgens de politie is er onlangs een anonieme tip binnengekomen dat de reden voor de verdwijning moet worden gezocht in het criminele milieu. 

De telefoon van de vermiste man staat uit. En ook zijn grijze Volkswagen Transporter, met kenteken met kenteken VL-857-R is verdwenen. Volgens de politie huurde Michael sinds kort tijdelijk een kamer op het Zaagvisplantsoen in Almere.

De politie heeft een uitgebreid signalement van Michael Klijn bekendgemaakt: 
- man
- blanke huidskleur
- lengte 1,90 meter
- donkerbruin haar (stekels)
- fors postuur
- had een stoppelbaard
- heeft tattoos over zijn hele lichaam, ook op zijn handen
- heeft een gouden tand rechts onder
- droeg die bewuste dag een grijze d-sqaure spijkerbroek
- had een zwart My Brand t-shirt aan met ritsen
- droeg zwarte Philipp Plein schoenen, maat 45
- had een zwart met oranje Audemars Piquet horloge om.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel