Zorgorganisatie Triade fuseert met Vitree

FLEVOLAND
Zorgorganisatie Triade heeft zich aangesloten bij Vitree, een specialist op het gebied van jeugdhulp. Volgens Triade heeft de fusie geen gevolgen voor cliënten. Ook zouden er bij de beide organisatie geen gedwongen ontslagen vallen.

Triade biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een psychische stoornis. Vanuit Vitree wordt jeugdhulp geboden aan kinderen, jongeren en gezinnen.

Door het samengaan van beide zorgorganisaties hopen ze meer ruimte te maken voor het ontwikkelen van nieuwe zorgvormen. Triade en Vitree willen zo veel mogelijk zorg in de thuissituatie leveren.

reacties (2)

 • VVV

   

  Mooi plan. Dan kan triade zich gaan richten op waar zij goed in zijn gehandicapten zorg en zal vitree zich gaan richten op de jeugdzorgtak van triade. Worden eindelijk de onzorgvuldigheden en onduidelijkheden door onvoldoende kennis van de doelgroep door directie en management van triade verholpen. En kan teiade de gehandicaptenzorg waar zij zich op richten nog meer vorm geven en nog meer kwaliteit geven.

  reageer
 • Feia

   

  Ik hoop dat triade ook gaat uitbreiden Met appartementen ik hoop dat hun Ook richting wijk bij Duurstede ook Iets gaan bouwen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert