Rijbaan A6 tijd dicht door ongeluk

LELYSTAD
Door een ongeluk op de A6 bij afslag Lelystad is een rijbaan richting Almere urenlang afgesloten geweest. Rond 16:30 reed een auto van de weg, botste tegen een lantaarnpaal en kwam vervolgens in de middenberm terecht. 

Volgens een getuige zijn bij het ongeluk personen gewond geraakt. Zij zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. Het verkeer wordt over de vluchtstrook geleid. In de richting van Almere stond een lange tijd file, de weg was rond 19:00 weer helemaal vrij. 

reacties (6)

 • Eveline

   

  Op de t/o gelegen baan stind een wagen met pech en de wegenwacht. Ik gok dat de bestuurder daarop lette ipv op de weg

  reageer
 • Eveline

   

  Vincent Ekkelboom; ik heb samen met u en mijn man geholpen de lantaarnpaal de berm in te slepen en de rotzooi op te ruimen... Er was ook maar een gewonde, de man uit die auto. Ben al blij dat we geen paar seconden eerder daar waren, dan was die paal ws onze auto in geslagen😣 Ongeluk/geluk zit in een klein hoekje!! Hopelijk is die bestuurder er zonder al te veel letsel vanaf gekomen...

  reageer
 • Lucka

   

  Hij reed gwn lekker door en moest hij uitwijken voor iemand die de snelweg op kwam dat stukje oprit en afslag blijft gwn 130 iedereen rijd daar door en probeert er nog even snel tussen te proppen. 130 is hard genoeg om de contole over een alfa te verliezen, ik denk niet dat hij veel harder heb gereden aan de schade te zien.

  reageer
 • Vincent Ekkelboom

   

  Was 1 persoon in de auto. Geen zwaar zIchtbaar letsel. Is lopend naar de ambulance gegaan. 2 lantaarnpalen en verkeersbord geraakt. Heb samen met zwager als eerst snelweg afgezet en ben gaan kijken bij bestuurder.

  reageer
 • Jan

   

  Bedankt voor je betrokkenheid bij mijn ongeval. Ik zou het ten zeerste waarderen als je zou kunnen vertellen wat er gebeurd is. Ik mis nl stukken uit het voorval. Bij voorbaat dank

 • Natawja

   

  Wij reden daar ook..Bestuurder van onze auto moest als een gek remmen voor de lantaarnpaal die over de weg viel..Waar wij uiteindelijk wel over reden.Gelukkig niks aan de auto Maar dacht later we hadden niet een paar meter eerder op de weg moeten zitten.Dan hadden we zeker de lantaarnpaal op de auto gekregen 😓😓.. De gene waar wij mee mee reden hebben met een ander persoon de lantaarnpaal van de snelweg gesleept en in de berm gelegd...

 • Bo

   

  Ik denk dat de bestuurder teveel gedronken had.

  reageer
 • Jeroen

   

  Het is niet bij u opgekomen dat mogelijk iets anders ook de oorzaak geweest kan zijn?

 • Lelystad...

   

  Een "ZUCHT" opmerking uwerzijds.........

 • laat alle reacties zien
 • Nette automobilist

   

  Sportieve auto zo te zien, maar dat zegt natuurlijk helemaal niets...

  reageer
 • Dick

   

  Nee maar je reactie maakt precies duidelijk wat je eigenlijk denkt. Slaat weer helemaal nergens op. Op een rechte weg raak je niet van de weg omdat je sneller dan 130 zou hebben gereden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert