Wordt Alfons de beste conciërge?

ALMERE • Do 25 januari 2018 | 16:04 • Donderdag 25 januari 2018 | 16:04
Wie wordt de beste conciërge van 2017? Die vraag wordt vrijdag beantwoord in de 'conciërge van het jaar verkiezing', die georganiseerd wordt door D66 Almere. Conciërges Heiko van de Wal (IKC Sterrenschool de Ruimte), Hassan Seyfollahi (Pro Almere) en Alfons Meijer (Buitenhout College) zijn de gelukkigen. Meijer ziet zijn nominatie als een eer, maar de vele positieve reacties van leerlingen vindt hij nog veel leuker. 

Leerlingen van het Buitenhout College zien Meijer, behalve als conciërge, ook als vertrouwenspersoon. "Kinderen komen met veel vragen bij me", vertelt Meijer. "Soms wijs ik ze door naar hun mentor of afdelingsleider, maar het belangrijkste is dat de leerlingen gehoord worden."

"Het is erg gaaf voor Alfons dat hij genomineerd is", zegt ook collega-docent Maud de Haan. "Het is leuk dat de leerlingen en docenten Alfons zo waarderen. Ik gun het hem erg dat hij wint."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel