Inwoners opgetogen met uitspraak over Hotel Noordoostpolder

BANT • Wo 14 maart 2018 | 21:01 • Woensdag 14 maart 2018 | 21:01

Omwonenden van Hotel Noordoostpolder in Bant zijn opgetogen dat de Raad van State heeft vastgesteld dat het hotel eigenlijk geen hotel is. Omwonenden hadden de kwestie aangekaart. Zij stellen dat er onder het mom van een hotel voornamelijk arbeidsmigranten langdurig worden gehuisvest. 

Woordvoerder Esther de Ruiter, die spreekt namens de omwonenden, zegt nieuwsgierig te zijn naar de termijn en manier waarop de gemeente met de uitspraak aan de slag gaat. ''De gemeente moet nu wel met een heel bijzondere twist willen komen om alsnog te zeggen dat Hotel Noordoostpolder niet in strijd is met het bestemmingsplan''. 

De Ruiter wil de uitspraak doorsturen aan alle gemeentelijke politieke partijen en vragen om een daadkrachtig ingrijpen. 

De eigenaar van Hotel Noordoostpolder wil niet reageren op de uitspraak. Gemeente Noordoostpolder komt donderdag met een reactie. 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel