Politie zoekt schuiladres daders moord Ali Motamed

ALMERE • Di 20 maart 2018 | 23:44 • Dinsdag 20 maart 2018 | 23:44

De politie roept buurtbewoners in Almere Poort op zich te melden, als ze weten waar de twee verdachten van de moord op Ali Motamed ondergedoken hebben gezeten. De politie deed die oproep dinsdagavond in Opsporing Verzocht. Dat schuiladres is nog steeds onbekend en de politie hoopt dat getuigen daar nu iets over durven te vertellen nu de verdachten vastzitten. 

De 56-jarige Ali Motamed werd in de vroege ochtend van 15 december 2015 doodgeschoten voor zijn woning in de Hendrik Marsmanstraat in de Literatuurwijk. Een motief voor de moord op de monteur van energiebedrijf Eneco is er niet. Sinds februari zitten er twee Amsterdammers vast, een derde is weer vrijgelaten.

Schuiladres


Na de moord op Motamed werd de vluchtauto van de daders brandend aangetroffen in de Wodanstraat in Poort. Gezien is dat de daders zijn weggerend richting het Freyaplantsoen.
In de buurt zijn tot 's avonds hun telefoons getraceerd, die daarna zijn uitgezet. Dat wijst er op dat de daders uren op een schuiladres verbleven. 
Nu de verdachten vastzitten, hoopt de politie dat buurtbewoners die iets weten over de schuilplek met hun verhaal naar buiten komen.

Beloning


De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 10-duizend euro uitgeloofd voor de 'gouden tip' die leidt tot oplossing van de zaak-Motamed.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel