Reputatiedeskundige: imago OVP op dieptepunt

FLEVOLAND • Zo 22 april 2018 | 21:13 • Zondag 22 april 2018 | 21:13

Het imago van de Oostvaardersplassen heeft een flinke deuk opgelopen. Dat stelt Mildred Hofkes van het bureau Hofkes Reputatie Management. Dat bureau werkt voor bedrijven die hun reputatie willen versterken. 

De film De Nieuwe Wildernis die een paar jaar geleden uitkwam versterkte het imago van de Oostvaardersplassen in positieve zin. Van die goede naam is niet veel meer over na alle commotie over het wildbeheer, waarbij duizenden beesten zijn afgeschoten.

De commissie Van Geel komt deze week met een visie op de toekomst van de Oostvaardersplassen. Hofkes hoopt dat de protesten daarin een plek krijgen. En als er eenmaal een besluit over de toekomst van de Oostvaardersplassen genomen wordt, dan is het zaak dat dit met verve wordt verteld. Hofkes mist leiderschap in het dossier. Volgens haar moet er na een definitief besluit een leider opstaan die het nieuwe beleid duidt. Die persoon dient de verbinding te zoeken met voor- en tegenstanders. 

Bureau Hofkes werkt onder meer meer voor Hogeschool In Holland, woningstichting Ymere, De Kamer van Koophandel, de Nationale Postcode Loterij en de Port of Amsterdam.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel