Vrijwilligers belangrijk voor musical Zilte zee, zoete dromen

LELUSTAD • Wo 20 juni 2018 | 18:12 • Woensdag 20 juni 2018 | 18:12

De musical 'Zilte zee, zoete dromen' is een voorstelling die volledig wordt gemaakt door vrijwilligers uit Lelystad. Eén van die vrijwilligers is acteur Mirjam Harland. In het dagelijks leven geeft zij les op basisschool Laetare in Lelystad. Deze hele week kijken we mee achter de schermen van deze voorstelling.

Mirjam ziet overeenkomsten tussen het lesgeven en het acteren. "Lesgeven is entertainen, je wilt dat de kinderen iets meekrijgen, geraakt worden en opletten als je iets uitlegt". Tijdens de les gebruikt Mirjam technieken uit het acteren om de kinderen bij de les te houden.

Theatergroep Droog


Mirjam is lid van theatergroep Droog en heeft met acteren al ervaring. Toch is 'Zilte zee, zoete dromen' iets heel anders. "Het feit dat je buiten staat en te maken hebt met de wind en de grote ruimte maakt het speciaal." Mirjam hoopt dat het weer goed blijft. "Als het gaat regenen hebben we een groot probleem."

Première


Donderdagavond speelt Mirjam en de rest van de cast de try-out op het drijvende podium in het Zilverpark in Lelystad. Vrijdag volgt dan de première en zaterdag is 'Zilte zee, zoete dromen' voor het laatst te zien. 
 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel