Hippiemarkt uitgegroeid tot driedaags evenement

LELYSTAD • Za 7 juli 2018 | 12:31 • Zaterdag 7 juli 2018 | 12:31

De Hippiemarkt die dit weekend in Lelystad wordt gehouden is opnieuw groter dan voorgaande jaren. Het is de derde keer dat de markt wordt georganiseerd, maar het is nu al uitgegroeid tot een driedaags evenement met ruim 150 kraampjes. Iets waar organisator Yvonne Winter nooit van had durven dromen. "Iedereen was zo enthousiast over de vorige editie dat we er een dag bij hebben gedaan", vertelt ze trots. 

Nog voordat de Hippiemarkt officieel geopend was, stonden er al tientallen bezoekers bij de kraampjes te snuffelen in de vele zomerse producten. "Ik zie genoeg leuks, maar ik hou me in. Anders krijg ik ruzie met mijn man", grapt een shoppende mevrouw. "We zijn gelijk gegaan toen het open was. De kleine hebbedingetjes en de sfeer maken het erg leuk", vertelt een andere bezoeker. 

Tot en met zondagavond kunnen de bezoekers langskomen op de Bataviahaven in Lelystad. Winter hoopt dat het wederom een succes wordt. "Je bent vooraf toch wel een beetje nerveus. Je kan nooit inschatten hoe het weer is bijvoorbeeld", legt ze uit. "Maar ik denk dat het weer een superfeestje wordt."

De opbrengst van de Hippiemarkt gaat dit jaar naar Stichting Het Vergeten Kind. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel