Eerste buurtcamping trok 130 kampeerders

ALMERE • Zo 22 juli 2018 | 16:01 • Zondag 22 juli 2018 | 16:01

De eerste buurtcamping die in het Almereerse Beatrixpark is gehouden trok dit weekend ongeveer 130 kampeerders. Organisator Matilda Onvlee is tevreden over de eerste editie. 

"Het ging natuurlijk nog niet helemaal vlekkeloos. Bij de eerste keer dat je het organiseert loop je tegen een aantal probleempjes aan, maar verder hebben we echt een super tijd gehad met zijn allen", laat ze weten. "Ik ben echt heel blij hoe mensen hierop reageren. De kinderen willen niet weg, ik heb gehoord dat sommige dit de beste vakantie ooit vonden."

Buurtcamping


Door heel Nederland worden in 20 parken buurtcampings georganiseerd. De bedoeling is dat mensen van alle leeftijden en achtergronden elkaar beter leren kennen. In Almere is dat volgens de gasten zeker gelukt. 

"We hebben het heel fijn gehad. Het was goed georganiseerd. De kinderen hebben veel plezier gehad, want er waren veel activiteiten voor ze", vertelt kampeerster Hind. "Ik heb bij het voetballen allemaal nieuwe vrienden gemaakt", vertelt een jongen.  

Als het aan Onvlee ligt gaat ze het volgend jaar zeker weer organiseren. "En dan hoop ik dat het in meerdere plekken in Almere wordt gehouden. Dat is de bedoeling van de Buurtcamping."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel