Parkwijk volledig afgesloten

LELYSTAD • Zo 2 september 2018 | 20:22 • Zondag 2 september 2018 | 20:22

Op deze maandag wordt er begonnen met het bouwrijp maken van het toekomstige woongebied Parkwijk, nabij het stadscentrum in Lelystad. Het gebied wordt daarvoor volledig afgesloten, meldt de gemeente.

Er kan niet meer worden geparkeerd; fietsers kunnen niet langer over het terrein doorsteken naar het centrum. Leerlingen van scholengemeenschap Arcus moeten via een andere ingang met hun fiets het schoolterrein op.

Bouwrijp maken


Het bouwrijp maken van Parkwijk omvat werkzaamheden als: omheining van het terrein, het aanleggen van bouwstraten, het aanleggen van een rioleringsstelsel, etc.

Voor wonen in Parkwijk is veel belangstelling. Deze maand start de verkoop van de eerste fase. Belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de eerste fase van de woningen, zijn welkom op een informatie – en inschrijvingsbijeenkomst.

Eigen identiteit


De woningen in Parkwijk krijgen een eigen identiteit. Het gaat om luxe stadswoningen, die met zeggenschap en naar wens van de nieuwe bewoners tot stand komen.

In december 2018 moet het voorbereidende werk klaar zijn. Naar verwachting start de bouw van de woningen in Parkwijk volgend voorjaar.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel