Beroofd slachtoffer Bovenoverbrug kan zich niets herinneren

LELYSTAD • Di 27 november 2018 | 13:08 • Dinsdag 27 november 2018 | 13:08

Het slachtoffer van een mishandeling op de Bovenoverbrug in Lelystad kan zich door zijn letsel niet herinneren wat er met hem gebeurd is. Hij werd op 4 oktober zwaargewond gevonden onderaan de loopbrug. Hij was daar achtergelaten met een schedelbasisfractuur, breuken in zijn nek, oogkas en ribben. Ook had hij een geperforeerde long. De man was bovendien beroofd.

Het slachtoffer is een 44-jarige man uit Groningen met psychische problemen. Hij was vanuit zijn woonplaats onderweg naar Rotterdam en gestopt in Lelystad. Eerder op de avond was hij in een auto gaan zitten die geparkeerd stond in de straat Strand. De auto was niet afgesloten. Toen de eigenaresse de Groninger tussen 20:30 en 21:00 uur ontdekte, stuurde ze hem weg. Twee uur later werd de man door omwonenden zwaargewond onder de Bovenoverbrug gevonden.

Bijna twee weken geleden werden in deze zaak al twee Lelystedelingen opgepakt. Zij zitten nog in de cel maar ontkennen volgens de politie dat ze bij de zaak betrokken zijn. Een getuige heeft gezien dat er een ruzie was tussen meerdere personen op de loopbrug. Daarom is de politie op zoek naar meer getuigen.

Dinsdagavond vraagt de politie aandacht voor de zaak in het tv-programma Opsporing Verzocht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel