Larsen & Buhl onderneming van het jaar

ZEEWOLDE • Zo 13 januari 2019 | 19:30 • Zondag 13 januari 2019 | 19:30

High-tech onderneming Larsen & Buhl uit Zeewolde is Ondernemer van het Jaar 2019 geworden. De jury van de Bedrijfskring Zeewolde verkoos het bedrijf boven de twee andere genomineerden, Tolken Select en Sportcentrum Zeewolde.

Volgens jury-voorzitter Luuk Salomons was het een moeilijke keuze. Sportcentrum Zeewolde toont volgens de jury ondernemerschap met lef, door de investeringen in nieuwe sportmogelijkheden. Tolken Select sprak de jury aan door 'het indrukwekkende verhaal van het ontstaan van het bedrijf'.

Bevlogen betrokkenheid
Larsen & Buhl werd de winnaar vanwege 'de bevlogen betrokkenheid van leiding en personeel', waarbij volgens de jury de innovatie en de continuïteit doorslaggevend waren. Ook roemde de jury de inspanningen van het bedrijf om scholieren en studenten te laten kiezen voor techniek. "Een schitterende Zeewolder onderneming waar wij zeker meer van zullen gaan zien: in Zeewolde, in Flevoland en ver daarbuiten!", aldus Salomons.

Maybritt Larsen, Henk Larsen en general manager Klaas Houten kregen uit handen van wethouder Egge Jan de Jonge namens ZeewoldeZakelijk een cheque van 500 euro. Het bedrijf mag dat besteden aan een goed doel in Zeewolde naar eigen keuze.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel