Genomineerd voor de Flevopenning: TSR AV uit Almere

ALMERE • Wo 10 april 2019 | 7:15 • Woensdag 10 april 2019 | 7:15

In onze serie over genomineerde bedrijven voor de ondernemersprijs Flevopenning in de categorie Top Onderneming 2019 vandaag: TSR AV uit Almere.

Het bedrijf levert audiovisuele diensten aan verschillende bedrijven. Zo verhuren ze geluidsinstallaties op bijvoorbeeld beurzen, congressen en evenementen, zoals de Triathlon in Almere en het Havenfestival.

Ook verkopen ze apparatuur aan bedrijven. Zo leveren ze bijvoorbeeld aan alle vestigingen van het Student Hotel televisieschermen en geluidsinstallaties.

Ook doet het bedrijf aan ontwikkeling van apparatuur. Zo zijn ze op dit moment bezig met luidsprekers die op wifi en zonne-energie werken in de jungle. De microfoons herkennen het gestamp van een kudde olifanten die in aantocht is. De apparatuur geeft een alarm af aan de dorpsbewoners verderop zodat die zichzelf in veiligheid kunnen brengen voor de olifanten.

Het bedrijf werd in 2003 opgericht en groeit sindsdien gestaag.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel