Vaste gasten bewonderen nieuwe plek camping Waterhout

ALMERE • Za 13 april 2019 | 15:27 • Zaterdag 13 april 2019 | 15:27

Vaste gasten van camping Waterhout in Almere konden zaterdag zien hoe het er op de nieuwe plek uitziet. De camping moest eerder verhuizen omdat op de oude locatie de Floriade komt.

Eigenlijk had de camping aan de Trekvogelweg vorige week open moeten gaan maar door tegenslag de afgelopen maanden is het niet gelukt om alles op tijd klaar te krijgen. Nu gaat de camping volgende week open.

Graszoden
"Door de natte maand maart kon de grond niet klaargemaakt worden voor gras. En gasten kun je natuurlijk niet in de modder laten kamperen. Voor de seizoensgasten liggen er nu graszoden. Het ziet er dan gelijk een stuk beter uit", vertelt Tineke Fokkens van de camping.

De meeste bezoekers waren blij verrast met de nieuwe locatie. "Ik vond het heel jammer dat de camping wegging bij het Weerwater maar dit is eigenlijk een nog mooiere plek. En alles is splinternieuw. Wat is het mooi geworden!", zegt één van de bezoekers.

Er moet nog veel gebeuren voordat de camping open kan gaan volgende week. "Het belangrijkste is nu het sanitairgebouw. Dat is bijna klaar, maar het lukt waarschijnlijk net niet om het echt af te krijgen. We bedenken wel een noodoplossing. Volgende week gaan we gewoon open. Het komt wel goed", verwacht Fokkens.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel