Marathonradio vanuit Poldertoren voor goed doel

EMMELOORD • Za 1 juni 2019 | 12:45 • Zaterdag 1 juni 2019 | 12:45

De lokale omroepen OZONOP, Radio Emmeloord en 527 voeren zaterdag samen actie voor het goede doel. Ze hopen tijdens een 12 uur durende radio-uitzending zo veel mogelijk geld in te zamelen. Ze doen dit tijdens de eerste landelijke fondsenwervingsactie Nacht van het kind.

De Nacht van het kind is een initiatief van KiKa, Edukans, het Liliane Fonds en Het Vergeten Kind. De actie is bedoeld om de aandacht te vestigen op alle kinderen ter wereld die noodgedwongen wakker liggen, ernstig ziek zijn, niet naar school kunnen, een handicap hebben of een onveilig thuis hebben.

De marathonuitzending van de omroepen komt vanaf de Poldertoren in Emmeloord. De uitzending werd zaterdag om 12.00 uur op het carillon ingeluid door de stadsbeiaardier. Wethouder Anjo Simonse gaf het startschot voor de actie. Op het programma staan optredens van een kinderkoor en diverse artiesten en bands.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel