Faillissement dreigt voor website Koopjedeal

LELYSTAD • Ma 1 juli 2019 | 19:19 • Maandag 1 juli 2019 | 19:19

De Lelystadse aanbiedingenwebsite Koopjedeal.nl dreigt op een faillissement af te stevenen. Het bedrijf schrijft op zijn website binnenkort surseance van betaling aan te moeten vragen, omdat het niet meer aan de betalingsverplichtingen kan voldoen. Koopjedeal hoopt op een overname door een andere partij.

Het is op dit moment niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen op de site. Het bedrijf hoopt de schade voor klanten, die nog op een product zitten te wachten, zoveel mogelijk te kunnen beperken. Maar kan dat niet beloven.

Een grote brand bij een extern magazijn in Molenaarsgraaf, leverde de ondernemer een miljoenenschade op. Dankzij steun van leveranciers en andere belanghebbenden kon de koopjessite vervolgens verder.

Het bedrijf komt nu in zwaar weer terecht, omdat meerdere leveranciers het betalingskrediet op hebben geheven. Vergevorderde gesprekken met financiers hebben er tot nu toe niet toe geleid dat Koopjedeal in de lucht kan blijven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel