Koopjedeal overgenomen door Dekbed-Discounter

LELYSTAD • Do 18 juli 2019 | 8:34 • Donderdag 18 juli 2019 | 8:34

Koopjedeal uit Lelystad kan een doorstart maken dankzij een overname door Dekbed-Discounter. De 48 medewerkers van de aanbiedingenwebsite worden ook overgenomen.

Dekbed-Discounter.nl wil de klanten van het failliete bedrijf die hun betaalde bestelling niet hebben gekregen, zo snel mogelijk compenseren. "Dat is niet gebruikelijk bij een faillissement en zeker ook niet verplicht, maar we willen deze situatie heel graag zo goed mogelijk oplossen", zegt Niels Verwij, de oprichter van de beddenverkoper. Hij zegt dat de gedupeerde klanten binnenkort bericht krijgen over een tegemoetkoming.

Koopjedeal werd aan het begin van de maand failliet verklaard. Het bedrijf kwam in de problemen door een grote brand in een magazijn die in september vorig jaar de voorraad grotendeels verwoestte. Ook trok een mogelijke koper voor het bedrijf zich op het laatste moment terug. De nieuwe eigenaar wil de site zo snel mogelijk weer in de lucht brengen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel