Flevolander aangehouden voor betrokkenheid bij crimineel netwerk

FLEVOLAND • Do 22 augustus 2019 | 6:33 • Donderdag 22 augustus 2019 | 6:33

De fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) heeft de afgelopen maanden bij het oprollen van een crimineel netwerk tenminste een Flevolander aangehouden. Dat meldt het AD.

In totaal zijn er zes mensen aangehouden. De andere verdachten komen uit Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een groot netwerk van drugs-, wapen- en anabolenhandelaren. Meer arrestaties worden niet uitgesloten, het onderzoek is nog in volle gang.

De FIOD heeft beslag gelegd op 450.000 euro aan contant geld en banktegoeden en voor meer dan een miljoen euro aan xtc, anabolen en geneesmiddelen in beslag genomen.

Hoofdverdachten zijn een 66-jarige man uit Hillegom en een 61-jarige man uit Hoek van Holland. Ze zijn de bestuurders van een bedrijf dat volgens de FIOD financiële diensten verleende aan minstens tien criminelen die handelden in onder andere drugs, wapens en anabole steroïden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel