Opnieuw subsidie voor recreatie-projecten

FLEVOLAND • Do 24 oktober 2019 | 22:57 • Donderdag 24 oktober 2019 | 22:57

Provincie Flevoland stelt voor het komende jaar opnieuw 150.000 euro subsidie beschikbaar voor projecten die Flevoland aantrekkelijker maken voor inwoners en toeristen. Mensen die een bijdrage willen kunnen zich tot 1 november bij de provincie aanmelden. Ze kunnen dan in 2020 beginnen met hun project.

Vier organisaties kregen het afgelopen jaar een bijdrage. Zo maakt het historische veerschip ms Waddenzee met de subsidie vaartochten langs de Marker Wadden. Aan boord kunnen deelnemers een tentoonstelling bekijken over het verhaal van Flevoland.

Ook werd afgelopen jaar geld gegeven voor een mobiele escaperoom. Die staat nu op het Werkeiland in Lelystad. Verder kreeg een Lelystadse stichting geld om borden te plaatsen bij de mountainbikepaden in het Zuigerplasbos. Op die borden staan QR-codes waarmee informatie te vinden is over de Flevolandse geschiedenis.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel