Film die opgenomen werd in Dokter Jansencentrum draait in bioscoop

EMMELOORD • Vr 25 oktober 2019 | 10:29 • Vrijdag 25 oktober 2019 | 10:29

Film De Liefhebbers, die voor een deel in het Dokter Jansencentrum in Emmeloord is opgenomen, draait sinds donderdag in de bioscoop. De opnames vonden vorig jaar september plaats. De werktitel van de film was toen 'Shit Happens'.

De film gaat over een gezin met vier volwassen kinderen van wie de vader Alzheimer heeft. Dat is voor de kinderen stil gehouden en de familie moet hier mee leren omgaan. In de film spelen onder anderen Jeroen Krabbé, Theo Maassen, Hadewych Minis en Jelka van Houten.

Volgens de Volkskrant is de film 'een mild stemmend familiedrama over alzheimerleed'. Hij krijgt drie van de vijf sterren.

Ziekenhuis is vaker filmlocatie
Het ziekenhuis wordt vaker gebruikt als filmlocatie, omdat er delen van het gebouw leeg staan. Dat maakt het voor filmproducenten makkelijker om hier opnames te maken. Eerder was het ziekenhuis al het decor voor de RTL-televisieserie Centraal Medisch Centrum.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel