Aangepaste scooter van Leonie is weer terecht

TOLLEBEEK • Do 31 oktober 2019 | 6:28 • Donderdag 31 oktober 2019 | 6:28

De speciale, aangepaste scooter van Leonie Knook uit Tollebeek is weer terecht. De gestolen tweewieler werd woensdagmiddag na een tip onbeschadigd teruggevonden bij volkstuinen langs de A6 bij Emmeloord. Hij stond daar verstopt achter een dikke boom.

De scooter werd op woensdag 23 oktober gestolen aan de Meeuwenlaan in Emmeloord. Leonie en haar familie baalden enorm van de diefstal, omdat de scooter vanwege een beperking aan Leonie's hand op meerdere manieren was aangepast. Het had veel tijd gekost om een bedrijf te vinden dat dit kon doen. De kosten van de aanpassingen waren bovendien grotendeels door het gezin Knook zelf betaald.

Een oproep van Leonie op Facebook en een bericht van Omroep Flevoland werden afgelopen weekend veelvuldig gedeeld.

Volgens Leonie's vader was het kentekenplaatje van de scooter al eerder in een sloot gevonden. Hij vermoedt dat de dieven vanwege de aanpassingen niet veel met de scooter konden beginnen en hem daarom op een afgelegen plek hebben achtergelaten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel