Grote drugsvondst na anonieme tip

NOORDOOSTPOLDER • Do 27 februari 2020 | 10:42 • Donderdag 27 februari 2020 | 10:42

De politie heeft een 23-jarige man uit Noordoostpolder aangehouden op verdenking van drugshandel. De politie stelde een onderzoek in naar de man na een anonieme tip. Bij hem thuis werden grote hoeveelheden drugs gevonden en in beslag genomen.

De politie kreeg via Meld Misdaad Anoniem een tip dat de man betrokken zou zijn bij het handelen van hard- en softdrugs. Het onderzoek dat daarop volgde leidde ertoe dat op 26 februari gezien werd hoe de man uit Noordoostpolder drugs gaf aan een man uit Steenwijkerland. Beide mannen zijn direct opgepakt. De man uit Steenwijkerland had een gebruikershoeveelheid harddrugs bij zich. Na verhoor mocht hij weer gaan, de drugs zijn door de politie in beslag genomen.

Bij de 23-jarige man uit Noordoostpolder werd een grotere hoeveelheid harddrugs en softdrugs aangetroffen. De drugs werden in beslag genomen. Na overleg met de Officier van Justitie heeft de politie ook de woning van de man doorzocht. Daar werden meerdere soorten harddrugs gevonden. Daarnaast lagen er contant geld, sigaretten en een grote hoeveelheid softdrugs in de woning. Dit is ook allemaal in beslag genomen, net als de twee voertuigen van de man.

Tijdens de doorzoeking van de woning kwam een 24-jarige bewoonster thuis. Zij is ook aangehouden. Het is nog niet duidelijk wat haar rol in de zaak is.
Vrijdag wordt de 23-jarige verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of de man langer vast blijft zitten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel