Kettingbotsing op Ganzenweg

ZEEWOLDE • Wo 4 maart 2020 | 17:43 • Woensdag 4 maart 2020 | 17:43

Op de Ganzenweg (de N302) is woensdagmiddag rond 17.00 uur een bestelbusje op de dagelijkse file ingereden, voor de rotonde bij Harderwijk. De weg was daardoor een tijd afgesloten. Ook viel er een gewonde.

Volgens een politiewoordvoerder waren er meerdere auto's bij het ongeluk betrokken. Er is een persoon met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ook werden een traumahelikopter en brandweer erbij geroepen.

Afgesloten
Door het ongeval was de rijbaan in de richting van Harderwijk langere tijd afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de Sternweg en de Knardijk. Er ontstond na het ongeluk ook lange tijd een file tussen de Gooiseweg en Harderwijk.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen die kunnen melden wat er voorafgaand aan het ongeluk is gebeurd. Er zouden mogelijk twee bestelbusjes opvallend rijgedrag hebben vertoond. Deze kwamen uit de richting van Lelystad. Een van de bestelbusjes reed vervolgens op de file in.

Mensen die iets gezien hebben of die dashcambeelden hebben worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel