Filmpjes over veilig werken in de gastvrijheidssector tijdens de coronacrisis

FLEVOLAND • Di 2 juni 2020 | 17:10 • Dinsdag 2 juni 2020 | 17:10

Flevolandse ondernemers in de zogenoemde gastvrijheidssector inspireren met filmpjes om veilig en gastvrij te werken. Dat is een initiatief van Visit Flevoland. Elke week komt er een ondernemer aan het woord die vertelt hoe hij of zij omgaat met de coronacrisis en de maatregelen van de overheid.

"In het begin was er paniek. Maar veel ondernemers hebben toch een omslag gemaakt, om iets anders te gaan doen om het hoofd boven water te houden. Dat laten we zien, zodat andere ondernemers daarvan kunnen leren”, aldus Rinkje Tromp van Visit Flevoland. De filmpjes worden gemaakt in samenwerking met de provincie en VNO NCW/MKB Midden-Nederland.

Campagne
Nu veel Nederlanders naar alle waarschijnlijkheid in Nederland op vakantie gaan, probeert Visit Flevoland ze naar onze provincie te lokken. "We richten ons vooral op mensen uit de Randstad. Het sleutelwoord van onze campagne wordt ruimte. Want dat hebben we hier genoeg", aldus Tromp.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel