Pop-up camping in plaats van festivals

KRAGGENBURG • Vr 12 juni 2020 | 16:39 • Vrijdag 12 juni 2020 | 16:39

Deze zomer verrijst er een pop-up camping bij recreatiepark Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. Normaal gesproken is dit een plek voor festivals en bruiloften, maar door de coronacrisis kan dat veelal niet doorgaan. Pop-up camping Kallumaan moet een plek worden speciaal voor families.

Op het terrein komen hutjes, tipi's en safaritenten te staan. Volgens Nienke Feddes stromen de reserveringen binnen. "Je ziet dat mensen die de afgelopen maanden binnen hebben gezeten en dat ze nu weer in de buitenlucht willen verblijven."

In de tussentijd moet er nog wel het een en ander gebeuren. Zo moeten er sanitairgebouwen neergezet worden. "Maar we hebben nog drie weken de tijd, die hebben we ook hard nodig, maar het gaat gebeuren."

Camping is tijdelijk
In principe staat de camping er in juli en augustus. "Stel dat het echt heel erg storm loopt en mensen willen eventueel nog in september, dan zouden we dat nog kunnen uitbreiden", vertelt Feddes.

In oktober wordt besloten of er volgend jaar weer een camping verrijst in Kraggenburg. Dat is niet het streven. In principe hoopt het recreatiepark volgend jaar wel weer de festivals en bruiloften te organiseren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel