Man onder invloed van drugs achter het stuur, wegwerkers grijpen in

ALMERE • Do 16 juli 2020 | 12:42 • Donderdag 16 juli 2020 | 12:42

Wegwerkers hebben woensdag in Almere ingegrepen bij een man die onder de invloed van drugs achter het stuur zat. Dat meldt de politie.

De bestuurder reed woensdagmiddag in zijn auto over de afgesloten Muziekdreef. Daarna reed hij een werkvak in waar wegwerkers bezig waren met asfalteren. Zij spraken de automobilist aan. Volgens de politie reageerde hij daar afwezig op.

De wegwerkers vermoedden dat de man onder de invloed was van drank of drugs. Ze haalden daarom voor de zekerheid de autosleutel uit het contact en schakelden de politie in.

De blaastest die ter plekke afgenomen werd, gaf aan dat er geen alcohol in het spel was. De speekseltest was echter wel positief op het gebruik van in ieder geval cocaïne en THC. De man werd daarop gearresteerd. Hij is meegenomen naar het bureau voor een bloedtest. Daarmee wordt nog onderzocht hoeveel drugs er precies in het lichaam van de man zaten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel