Koffie- en theespeciaalzaak opent nieuwe vestiging aan Stadhuisplein

ALMERE • Wo 2 september 2020 | 17:43 • Woensdag 2 september 2020 | 17:43

Koffie- en theespeciaalzaak Drewes opende maandag een nieuwe vestiging aan het Stadhuisplein in Almere. Dat vertelt eigenaar Mario Drewes van de zaak. Eerder had Drewes alleen een vestiging naast het oude filiaal van de Hudson's Bay en een vestiging in Almere Buiten.

De nieuwe zaak is open, maar het werk is nog niet klaar. Mario is nog druk bezig om de puntjes op de i te zetten. Volgens hem krijgt hij veel leuke reacties van klanten. Sommigen zijn zelfs een bloemetje komen brengen om de eigenaar te feliciteren.

Drewes brandt zelf koffie, die klanten kunnen meenemen in bonenvariant of gemalen in een pak. Ook zijn er meer dan honderd soorten thee te krijgen. In de nieuwe winkel komt ook een lunchroom. De vestiging in Almere Buiten heeft die ook.

De coronacrisis heeft een gat geslagen in de begroting van Drewes. Een verbouwing van de vestiging in Almere Buiten is daardoor uitgesteld. Wel is het volgens de eigenaar gelukt om alle dertig medewerkers in loondienst te houden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel