Nieuwe woonkamer in de Gordiaan voor Lelystedelingen

LELYSTAD • Do 3 september 2020 | 18:55 • Donderdag 3 september 2020 | 18:55

Sinds afgelopen weekend kun je voor een goed gesprek terecht bij 'BinnenInn' in de Gordiaan in Lelystad. Volgens eigenaar Peter Roosendaal is het een plek waar je geen verplichtingen hebt, maar in gesprek kunt gaan met bezoekers.

Over drie weken begint in BinnenInn 'Broodje Serieus'. Bezoekers kunnen met eigen lunch aanschuiven om maatschappelijke en politieke onderwerpen te bespreken. Daarnaast komt er een rouwverwerkingsgroep en een middag over geloven.

Iedereen is welkom bij BinnenInn, maar Roosendaal hoopt vooral de Lelystedelingen weer naar het centrum te krijgen. Hij ziet het liefst dat er meer lokale ondernemers en minder grote ketens in het centrum zitten.

Roosendaal vertelt dat het belangrijk is om met verschillende meningen in aanraking te komen. Veel mensen komen alleen met gelijkgestemden in aanraking. Bij BinnenInn kun je volgens Roosendaal uit je bubbel komen en andere meningen leren kennen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel