Organisatie Mud Masters erg blij met coronaversie

FLEVOLAND • Zo 27 september 2020 | 16:24 • Zondag 27 september 2020 | 16:24

Mud Masters 2020 is goed verlopen, zegt organisator André Skwortsow. "Ik heb het heel erg positief beleefd. Het was een prachtig weekend, het weer zat mee, er waren lachende gezichten en veel positieve energie", zegt hij. Er waren ook geen calamiteiten.

Vanwege de coronaregels moest het evenement flink worden aangepast. "Het was een uitdaging waar we maandenlang naartoe hebben gewerkt met de gemeente en met de GGD", stelt Skwortsow. "We hadden al goede plannen, die de laatste week nog gewijzigd zijn vanwege de strengere richtlijnen. Ook tijdens het evenement hebben we nog dingen aangepast. Ik ben er erg tevreden over."

De organisatie heeft door de aanpassingen ook nieuwe ontdekkingen gedaan. "Door de nieuwe startprocedure die nodig was, waarbij mensen op afstand van elkaar startten, was ook de doorstroming op het parcours zelf beter en hadden de mensen een betere ervaring."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel