Schoolcampus Porteum gaat voor digitale informatieavond

LELYSTAD • Vr 30 oktober 2020 | 17:29 • Vrijdag 30 oktober 2020 | 17:29

Schoolcampus Porteum in Lelystad kiest voor een digitale informatieavond voor nieuwe leerlingen. Volgend schooljaar moet de Campus open gaan voor leerlingen. Op 24 november kunnen geïnteresseerde leerlingen en ouders digitaal een kijkje nemen op de nieuwe campus.

Vanaf volgende week kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op de website van Porteum. Tijdens de informatieavond komen er experts aan bod en wordt er exclusief videomateriaal getoond van de nieuwe campus. Rhody Matthijs is woordvoerder van Stichting Voortgezet Onderwijs Lelystad en hoopt dat de reguliere informatieavond voor leerlingen in februari wel door kan gaan.

Als er in het nieuwe schooljaar nog steeds coronamaatregelen gelden dan is Porteum goed voorbereid. Volgens Matthijs is de luchtkwaliteit een stuk beter dan in de huidige scholen en kan er voldoende afstand van elkaar worden gehouden.

Open dagen Windesheim ook online
Ook Hogeschool Windesheim in Almere doet de open dagen digitaal. Leerlingen in het voorgezet onderwijs die een studie overwegen, kunnen zich aanmelden voor de online open dagen in de week van 2 t/m 6 november. De hogeschool deed in april ook open dagen online en dat beviel goed.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel