Griezelige spookjestocht met pannenkoek toe

DRONTEN • Zo 1 november 2020 | 19:02 • Zondag 1 november 2020 | 19:02

Het Grote Kabouterbos in Dronten zat zaterdagavond vol spoken en ander gespuis. Een paar honderd kinderen liepen zaterdagmiddag- en avond een rondje om de spoken te verjagen. Vanwege de coronamaatregelen moesten de spookjesjagers zich van tevoren online aanmelden. Met voldoende tussenruimte liepen ze per huishouden een rondje door het bos.

Het zijn moeilijke tijden voor de horeca in Nederland en dus ook voor het pannenkoekenhuis in het bos aan de Roggebotweg. De spookjestocht met een afhaalpannenkoek als toetje, zorgde dan toch nog voor een kleine glimlach op het gezicht van de baas van het pannenkoekenrestaurant.

Drukte in het bos
"Zo kunnen we toch nog een beetje omzet draaien, en we zijn lekker bezig natuurlijk", aldus Hans Braaksma van Het Grote Kabouterbos. "We hebben ook gezien dat er in deze moeilijke tijden veel meer mensen naar het bos komen. Door activiteiten in het bos te organiseren, kunnen we die drukte ook nog een beetje in goede banen leiden."

Ook de deelnemers zijn enthousiast. "Het werkt allemaal prima", aldus een moeder die met haar kinderen zelfs twee rondjes liep. "Zo leuk vinden ze het. Maar nu gaan we een pannenkoek halen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel