Restauranteigenaar stelt maaltijden beschikbaar voor Kanjer Wens

ALMERE • Ma 9 november 2020 | 13:15 • Maandag 9 november 2020 | 13:15

Restauranteigenaar Wally Paraschou uit Almere gaat er voor zorgen dat gezinnen die een Kanjer Wens Dag hebben, na afloop in zijn restaurant mogen komen eten. Dat heeft de stichting Kanjer Wens Nederland bekend gemaakt.

De stichting organiseert voor gezinnen met een ernstig of chronisch ziek kind dagen waarop de wens van het kind uitkomt. Dat zijn zeer uiteenlopende wensen, die altijd beginnen met een grote limousine die voor komt rijden. Daarna lopen de kinderen een dagje mee met bijvoorbeeld de politie, mogen ze hun favoriete dieren verzorgen, een fotoshoot als model doen of worden ze veranderd in hun superhelden

Wally Paraschou heeft een Grieks restaurant, Pallas Athene, en is erg begaan met de stichting. Onlangs mocht Ömer in een Ferrari rijden. Na afloop ging het hele gezin bij Pallas Athene eten. Door de huidige coronamaatregelen is het restaurant nu gesloten dus het is nog even afwachten wanneer het volgende wenskind terecht kan.

Maar er is nog plek voor veel kinderen, Paraschou heeft in totaal 10 duizend euro aan maaltijden beschikbaar gesteld.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel