Coronamaatregelen bij Kap je eigen kerstboom

BANT • Do 19 november 2020 | 11:49 • Donderdag 19 november 2020 | 11:49

Staatsbosbeheer heeft maatregelen genomen om het evenement 'Kap je eigen kerstboom' in het Kuinderbos volgende maand veilig te laten verlopen. Mensen die een verse kerstboom in huis willen, kunnen die tijdens het evenement ieder jaar zelf komen omzagen. In verband met COVID-19 was het niet mogelijk om het te vieren zoals ieder jaar.

De komende editie op zaterdag 12 december is dan ook versoberd. Zo zal er geen kampvuur met trekzakmuziek zijn. Ook de traditionele verkoop van warme chocolademelk en broodjes met worst blijft achterwege. In het veld van 200 bij 25 meter waar de bomen staan, mogen maximaal 50 klanten tegelijk aanwezig zijn. Staatsbosbeheer maakt looproutes naar en van het veld.

Aanmelden is verplicht. Wie met meer dan twee personen in een auto komt aanrijden wordt weer weggestuurd. Klanten kunnen geen gereedschap meer lenen van Staatsbosbeheer. De zaag en/of schop moeten ze zelf meenemen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel