Prijs voor toekomstige voorstelling Vis à Vis

ALMERE • Wo 6 januari 2021 | 20:05 • Woensdag 6 januari 2021 | 20:05

Theatergezelschap Vis à Vis uit Almere heeft de Epidaurusprijs 2020 gekregen voor het toekomstige theaterstuk WILD. Daarbij zit het publiek op anderhalve meter afstand van elkaar op twee grote tribunes. De Epidaurusprijs is voor innovatief openluchttheater en is bedoeld om nieuwe initiatieven te stimuleren. De prijs werd uitgereikt tijdens de jaarvergadering van de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters.

Vis à Vis heeft in het verleden met de voorstelling PICNIC ook al gewerkt met twee tribunes die tegenover elkaar staan. Daarbij ziet het publiek voor de pauze een andere voorstelling dan na de pauze. Het Almeerse theatergezelschap heeft inmiddels één grote tribune gebouwd, de tweede moet nog worden neergezet.

Bij de voorstelling WILD is aan één kant een restaurant te zien en aan de andere kant de keuken en de oorsprong van het voedsel. Door de coronamaatregelen zijn er nog geen speeldata bekend, maar het theatergezelschap hoopt in juni te kunnen beginnen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel