Leger des Heils krijgt koffietas en koek in strijd tegen eenzaamheid

LELYSTAD • Vr 5 februari 2021 | 15:09 • Vrijdag 5 februari 2021 | 15:09

Het Leger des Heils in Lelystad heeft een koffietas en koekjes cadeau gekregen van de Lionsclub Lelystad. Met de gift van de bedrijvenclub wil het Leger vereenzaming tegengaan.

Bij Bosshardt, het buurthuis van het Leger des Heils, kan met de lockdown maar een beperkt aantal mensen verwelkomen. André van Galiën van het Leger des Heils gaat daarom de buurt in om koffie en koekjes rond te brengen. "Als ze niet bij ons kunnen komen, komen we naar hen toe."

De koffietas en de koekjes zijn cadeaus van de Lionsclub Lelystad. Deze bedrijvenclub geeft elk jaar aan een goed doel, en de keuze was deze keer niet lastig. "De keus voor dit goede doel was vrij snel gemaakt", vertelt Sietze Hess van de Lionsclub Lelystad.

Van Galiën is hartstikke blij met de koffietas en hoopt dat mensen een beetje op elkaar letten. "Als er echt iets nodig is, kunnen wij als Leger des Heils altijd helpen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel