Wielrenner Remco Grasman gewelddadig beroofd van wedstrijdfiets

EMMELOORD • Do 22 april 2021 | 13:59 • Donderdag 22 april 2021 | 13:59

Wielrenner Remco Grasman uit Emmeloord is woensdag met geweld van zijn speciale tijdritfiets beroofd. Dat meldt de sporter op Facebook. Hij werd klemgereden en kwam daarbij ten val.

De beroving gebeurde rond 14.40 uur ter hoogte van de Karel Doormanweg 54. Grasman werd daar door een kleine witte bestelbus klemgereden. Toen hij op de grond belandde, pakten de daders zijn fiets en gingen er in de richting van Emmeloord vandoor. Het gaat om een speciale wedstrijdfiets die helemaal op Grasman is afgesteld.

De wielrenner schrijft dat hij op de kant van zijn lichaam terechtkwam waar ook zijn kunstheup zit, maar dat hij er gelukkig goed vanaf is gekomen. "Psychisch heb ik het heel moeilijk mee, vooral omdat het zo gewelddadig was." Grasman meldt goed opgevangen te zijn door de politie van Noordoostpolder en Urk. Agenten zouden meteen een buurtonderzoek gestart zijn, maar zonder resultaat. De politie hoopt dat getuigen zich melden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel