Wielrenner Remco Grasman blijft actief op hoogste niveau

EMMELOORD • Wo 14 november 2018 | 17:27 • Woensdag 14 november 2018 | 17:27

Wielrenner Remco Grasman heeft besloten om toch op het hoogste niveau door te gaan met zijn sport. De tijdrijder uit Emmeloord liet in juni meteen na afloop van het NK Tijdrijden weten te zullen stoppen op het hoogste niveau. Daar komt hij nu dus op terug.

Grasman eindigde bij het NK in Bergen op Zoom op de derde plaats in de categorie elite renners zonder contract. Hij deed dat terwijl hij nauwelijks hersteld was van een gebroken heup. Meteen na de race liet hij toen weten te stoppen met wielrennen op het hoogste niveau.

Maar Grasman heeft in de afgelopen maanden het gevoel gekregen dat hij nog niet klaar is met zijn sport op het hoogste niveau. Hij wil zich optimaal voorbereiden op het NK en zich dan topfit nog een keer mengen in de titelstrijd.

Grasman gaat vanaf 1 januari aan het werk bij het Sport Medisch Advies Centrum Midden Nederland. Hij zal daar wielrenners helpen bij het afstellen van de fiets en met trainingsschema’s. Ook dat is voor hem een reden om voorlopig door te gaan met zijn sport: "Als ik nog actief ben in de sport kan ik wielrenners natuurlijk nog beter van dienst zijn".

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel